ms Malay en English
Β  Β  Β  Β  Β  soalanΒ  Β  hubungiΒ  Β  aduanΒ  Β  petalamanΒ 

Lawatan Penanda Aras Ekosistem Kondusif Sektorr Awam (EKSA) Pejabat Tanah Dan Jajahan Jeli Ke Majlis Daerah Kuala Krai

π—Ÿπ—”π—ͺ𝗔𝗧𝗔𝗑 π—£π—˜π—‘π—”π—‘π——π—” 𝗔π—₯𝗔𝗦 π—˜π—žπ—’π—¦π—œπ—¦π—§π—˜π—  π—žπ—’π—‘π——π—¨π—¦π—œπ—™ π—¦π—˜π—žπ—§π—’π—₯ 𝗔π—ͺ𝗔𝗠 (π—˜π—žπ—¦π—”) π—£π—˜π—π—”π—•π—”π—§ 𝗧𝗔𝗑𝗔𝗛 𝗗𝗔𝗑 𝗝𝗔𝗝𝗔𝗛𝗔𝗑 π—π—˜π—Ÿπ—œ π—žπ—˜ π— π—”π—π—Ÿπ—œπ—¦ π——π—”π—˜π—₯𝗔𝗛 π—žπ—¨π—”π—Ÿπ—” π—žπ—₯π—”π—œ
Β 
Pejabat Tanah dan Jajahan Jeli telah mengadakan Lawatan Penanda Aras Ekosistem Kondusif Sektor Awam (EKSA) ke Majlis Daerah Kuala Krai pada 07 Februari 2024 (Rabu).
Β 
Lawatan ini diketuai oleh Pegawai Pembangunan Sosio Ekonomi bersama 16 orang kakitangan Pejabat Tanah dan Jajahan Jeli bertujuan untuk membuat persediaan awal bagi menghadapi audit Ekosistem Kondusif Sektor Awam (EKSA).
Β 
Terima kasih diucapkan kepada YBrs. Setiausaha Majlis Daerah Kuala Krai, En. Muhammad Zaidi Bin Mat Jusoh, YBrs. Penolong Setiausaha, En. Muhammad Zuhairi Bin Azman serta Kakitangan Majlis Daerah Kuala Krai di atas kerjasama dan kesudian untuk menerima kunjungan lawatan penanda aras dari Pejabat Tanah dan Jajahan Jeli.
Β 
"π‘²π’‰π’Šπ’…π’Žπ’‚π’• π‘Όπ’π’•π’–π’Œ π‘Ίπ’†π’Žπ’–π’‚"
Β 
Tarikh Kemaskini : 28 Mei 2024
Β© Hakcipta Terpelihara (2018) Pejabat Tanah Dan Jajahan Jeli

Dasar Privasi

SEO-Pejabat Tanah Dan Jajahan Jeli

KELGOV PPST
Data Permohonan dan Penyelesaian Urusan Tanah di Pejabat Tanah dan Jajahan Seluruh Negeri Kelantan