ms Malay en English
Β  Β  Β  Β  Β  soalanΒ  Β  hubungiΒ  Β  aduanΒ  Β  petalamanΒ 

Lawatan Muhibah Lembaga Hasil Dalam Negeri Ke Pejabat Tanah Dan Jajahan Jeli

𝐋𝐀𝐖𝐀𝐓𝐀𝐍 πŒπ”π‡πˆππ€π‡ π‹π„πŒππ€π†π€ π‡π€π’πˆπ‹ πƒπ€π‹π€πŒ ππ„π†π„π‘πˆ πŠπ„ 𝐏𝐄𝐉𝐀𝐁𝐀𝐓 𝐓𝐀𝐍𝐀𝐇 𝐃𝐀𝐍 𝐉𝐀𝐉𝐀𝐇𝐀𝐍
Β 
15 Syaaban 1445H bersamaan 25 Februari 2024 - Lawatan Muhibah Lembaga Hasil Dalam Negeri Malaysia (HASiL) Kelantan ke Pejabat Tanah dan Jajahan Jeli telah diadakan bertujuan untuk memberi penghargaan kepada Pejabat Tanah dan Jajahan Jeli sepanjang menjalankan tugas sebagai Timbalan Pemungut Duti Setem (TDPS) dan perkhidmatan yang diberikan dalam urusan Duti Setem.
Β 
Lawatan ini dihadiri oleh Encik Hassan Bin Ariffin ( Pengarah Operasi Negeri, Duti Setem & CKHT,HASiL) dan Encik Mohd Zaki Bin Md. Yusof (Eksekutif Hasil Kanan II, HASIL Kelantan). Kunjungan muhibah ini disambut oleh Encik Wan Hamdan Syadid Bin Wan Ab Manaf (Penolong Ketua Jajahan (Pendaftaran) yang mewakili YABrs Ketua Jajahan Jeli.
Β 
Selaras dengan penamatan penggunaan setem pelekat (setem hasil) sebagai kaedah penyeteman mulai 01 Januari 2024, Pejabat Tanah dan Jajahan Jeli telah memulangkan cap logam dan peralatan pembatalan setem hasil yang telah dibekalkan sebelum ini melalui kunjungan ini.
Β 
"π‘²π’‰π’Šπ’…π’Žπ’‚π’• π‘Όπ’π’•π’–π’Œ π‘Ίπ’†π’Žπ’–π’‚"
Tarikh Kemaskini : 28 Mei 2024
Β© Hakcipta Terpelihara (2018) Pejabat Tanah Dan Jajahan Jeli

Dasar Privasi

SEO-Pejabat Tanah Dan Jajahan Jeli

KELGOV PPST
Data Permohonan dan Penyelesaian Urusan Tanah di Pejabat Tanah dan Jajahan Seluruh Negeri Kelantan