ms Malay en English
          soalan    hubungi    aduan    petalaman 

Majlis Sambutan Hari Inovasi Sektor Awam Peringkat Negeri Kelantan Tahun 2023

MAJLIS SAMBUTAN HARI INOVASI SEKTOR AWAM PERINGKAT NEGERI KELANTAN TAHUN 2023
 
4 Syaaban 1445H Bersamaan 14 Februari 2024 - Majlis Sambutan Hari Inovasi Sektor Awam Peringkat Negeri Kelantan Tahun 2023 telah diadakan di Dewan Bunga Teratai Kompleks Kota Darulnaim. Majlis dirasmikan oleh YB Dato' Kaya Setia Dato' Nazran bin Muhammad, Setiausaha Kerajaan Negeri Kelantan.
 
Pejabat Tanah dan Jajahan Jeli berjaya meraih tempat ketiga bagi Anugerah Inovasi Pentadbiran Tanah dan Jajahan (AIPTJ) dengan memperkenalkan inovasi ‘Mobile Attestation’.Kumpulan ini berjaya membawa pulang wang tunai RM1500.00, sijil dan plak iringan dan Kumpulan inovasi Coleoptera dari Pejabat Tanah dan Jajahan Jeli bersama InsPek UMK telah berjaya memenangi anugerah 2 bintang bagi produk Batik Warna Alam Orang Asli Sungai Rual dalam kategori KIK Horizon Baharu.
 
Tahniah dan syabas diucapkan kepada semua ahli kumpulan yang mewakili Pejabat Tanah dan Jajahan Jeli yang diketuai Ybrs. Penolong Ketua Jajahan (Pendaftaran), En. Wan Hamdan Syadid Bin Wan Ab Manaf dan Ybrs. Penolong Ketua Jajahan Penguatkuasaan, Teknikal & Hasil, En. Mohd Farid Ikhwan Bin Zainal. Semoga Pejabat Tanah dan Jajahan Jeli terus cemerlang pada masa akan datang.
 
Tarikh Kemaskini : 13 Jun 2024
© Hakcipta Terpelihara (2018) Pejabat Tanah Dan Jajahan Jeli
KELGOV PPST